Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Disney Sing It Türkçe yama

03.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Disney Sing It. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: The Company, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Disney Sing It (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Disney Sing It, vokal becerilerinizi test etmenizi sağlayan bir müzik oyunudur. Oyun birçok yönden SingStar veya Karaoke Revolution gibi dizilere atıfta bulunuyor.

İndirme sayısı:
10744
Yayın yılı:
2023





Disney Sing It oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Disney Sing It dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Disney Sing It klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Disney Sing It ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Disney Sing It oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Disney Sing It içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hem geçmişe hem de bugüne dokunan Disney Sing It: Family Hits, Cinderella, Sleeping Beauty, Mary Poppins ve The Jungle Book gibi tüm zamanların klasik Disney filmlerinden en sevilen şarkıların yanı
Disney Sing It: Pop Hits, Disney Interactive Studiosun popüler müzik oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
We Sing Down Under, bize karaoke oynama ve doğrudan Avustralyadan gelen en büyük otuz hit parçayı söyleme fırsatı veren bir müzik oyunudur.
Disney Sing It: High School Musical 3: Senior Year, Disney Film Studio tarafından yaratılan itibari filme dayanan bir müzik oyunudur.
We Sing Deutsche Hits 2, bize karaoke oynama ve yurt dışından gelen otuz hit parça daha söyleme fırsatı veren bir müzik oyununun ikinci bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle