Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Forgotten Realms: Demon Stone Türkçe yama

14.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Forgotten Realms: Demon Stone! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir EXTALiA.

Oyun için türkçe yama metni Forgotten Realms: Demon Stone (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Yalnız bir savaşçı, küstah bir büyücü, asabi bir haydut... Açıklanamayan bir güç tarafından bir araya getirilen üç savaşçı, olağanüstü savaş becerilerini sürekli olarak test edecekleri bir kader yolculuğuna çıkmak zorundadır.

İndirme sayısı:
9556
Yayın yılı:
2004





Forgotten Realms: Demon Stone oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Forgotten Realms: Demon Stone dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Forgotten Realms: Demon Stone klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Forgotten Realms: Demon Stone ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Forgotten Realms: Demon Stone oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Forgotten Realms: Demon Stone içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
WP, AND vb.de yayınlanan Demon Hunter 3: Revelation, gizli öğeler içeren gündelik macera oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
Stone Age Kings, Alman stüdyo Gorilla Gaming tarafından oluşturulmuş bir tarayıcı stratejisidir.
Maden patronu olmak için bir taşocakçılığı görevine başlarken bir dizi zorlu kazıyı yönetmeyi hedeflerken becerilerinizi derinleştirin!
Idle Champions of the Forgotten Realms, strateji ve RPG unsurlarını birleştiren, alt tür tıklayıcılardan oynaması ücretsiz bir oyundur.
Demon Hunter 2: A New Chapter, 2014 yılında Brave Giant adlı bir Sırp stüdyosunun ilk projesi olarak piyasaya sürülen, gizli nesnelerle sıradan macera oyunu Demon Hunter: Beyonddan Chroniclesın
Yorumlar
Yorum ekle