Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Realms Beyond: Ashes of the Fallen Türkçe yama

04.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Realms Beyond: Ashes of the Fallen. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Kindly.

Oyun için türkçe yama metni Realms Beyond: Ashes of the Fallen (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
Realms Beyond, Baldurs Gate serisi veya Elemental Evil Tapınağı gibi klasiklere atıfta bulunan, ancak aynı zamanda kanıtlanmış formülü açık bir dünya ile zenginleştiren iki boyutlu, izometrik bir RPGdir.

İndirme sayısı:
9923
Yayın yılı:
2023





Realms Beyond: Ashes of the Fallen oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Realms Beyond: Ashes of the Fallen dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Realms Beyond: Ashes of the Fallen klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Realms Beyond: Ashes of the Fallen ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Realms Beyond: Ashes of the Fallen oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Realms Beyond: Ashes of the Fallen içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trail, Realms of Arkania: Blade of Destiny tarafından başlatılan ve 1992de piyasaya sürülen Realms of Arkania serisinin ikinci bölümüdür.
Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants, Fallen Legion etiketi altında (başlığın önerdiğinin aksine) üç aksiyon RPGsinin bir derlemesidir.
Battle Realms Legends, 2001 yılında Liquid Entertainment ekibi tarafından geliştirilen popüler RTS Battle Realms stratejisinden bilinen evrende geçen bir koleksiyoncu kart oyunudur.
Ashes of the Singularity: Escalation, PC için Ashes of Singularity için bir genişletmedir.
Wayward Realms, orijinal fantezi evreninde geçen devasa bir açık dünyaya sahip bir RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle