Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ashes of the Singularity: Escalation Türkçe yama

20.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Ashes of the Singularity: Escalation. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir H2O.

Oyun için türkçe yama metni Ashes of the Singularity: Escalation (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: H2O
Oyun açıklaması:
Ashes of the Singularity: Escalation, PC için Ashes of Singularity için bir genişletmedir. Bu bağımsız bir eklentidir, yani çalışması için vanilya oyununa ihtiyaç duymaz.

İndirme sayısı:
9742
Yayın yılı:
2016





Ashes of the Singularity: Escalation oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ashes of the Singularity: Escalation dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ashes of the Singularity: Escalation klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ashes of the Singularity: Escalation ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ashes of the Singularity: Escalation oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ashes of the Singularity: Escalation içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cell to Singularity, eğitici yönü olan bir tıklama oyunudur. Computer Lunch stüdyosu tarafından geliştirildi ve mikro ödemelerle oynaması ücretsiz bir modelde dağıtıldı.
Ashes of Oahu, TPP shooter ve RPGnin bir karışımıdır. Oyun, portföyünde ücretsiz Dragons ve Titans bulunan Wyrmbyte stüdyosunun sorumluluğundadır.
PC, X360 ve PS3 için Singularity, Soldier of Fortune serisi, Star Wars Jedi Knight, Quake serisinin dördüncü bölümü ve Wolfenstein için popüler bir geliştirici olan Raven Software tarafından
Rekor Kıran Büyük Ölçekli Modern Savaş Yoğunlaştı! 21. yüzyılın en kaotik ve yoğun çevrimiçi askeri çatışmasında bir sonraki patlayıcı bölüm için yeniden konuşun!
Hearthstone: Ashes of Outland, popüler strateji oyunları ve MMORPG World of Warcraft serileriyle tanınan bir evrende geçen Hearthstone kart oyununa bir başka eklentidir.
Yorumlar
Yorum ekle