Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Harry Potter and the Half-Blood Prince Türkçe yama

23.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Harry Potter and the Half-Blood Prince. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SUPPLEX, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Harry Potter and the Half-Blood Prince (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: SUPPLEX
Oyun açıklaması:
Harry Potter ve Melez Prens PC, X360 vb. için İngiliz yazar J.K. tarafından yazılan romana dayanan bir aksiyon oyunudur. kürek çekmek. Geliştiriciler, oyun üzerinde çalışırken hem oyun hem de kitapla aynı adı taşıyan filmin yaratıcılarıyla da iş birliği yaptı.

İndirme sayısı:
8403
Yayın yılı:
2009





Harry Potter and the Half-Blood Prince oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Harry Potter and the Half-Blood Prince dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Harry Potter and the Half-Blood Prince klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Harry Potter and the Half-Blood Prince ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Harry Potter and the Half-Blood Prince oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Harry Potter and the Half-Blood Prince içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS2 vb. için Harry Potter ve Ateş Kadehi, J.K. tarafından yazılan seriye ait bir kitabın başka bir sanal uyarlamasıdır.
LEGO Harry Potter: Years 1-4, J. K. Rowling tarafından yaratılan fantezi dünyasında geçen LEGO Indiana Jones, LEGO Batman ve LEGO Star Wars tarzında bir macera oyunudur.
Quidditch™ World Cup Dreami Yaşayın Oyuncuların, cadıların ve büyücülerin favori sporu Quidditchin büyülü hızını, gücünü ve rekabetini tam olarak deneyimlemelerini sağlayan Harry Potter™: Quidditch
LEGO Harry Potter: Years 5-7, 2010 LEGO Harry Potter: Years 1-4te PC, PS3 vb.
Harry Potter: Puzzles & Spells, sihirbaz Harry Potter hakkındaki kitaplardan ve filmlerden bilinen bir evrende yer alan, oyuncunun sinema hitlerinden karakterleri ve sahneleri görebileceği bir mobil
Yorumlar
Yorum ekle