Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Harry Potter Quidditch World Cup Türkçe yama

15.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Harry Potter Quidditch World Cup. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Braga Software, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Harry Potter Quidditch World Cup (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Quidditch™ World Cup Dreami Yaşayın Oyuncuların, cadıların ve büyücülerin favori sporu Quidditchin büyülü hızını, gücünü ve rekabetini tam olarak deneyimlemelerini sağlayan Harry Potter™: Quidditch World Cup oyununda ilk oyunda havaya uçun .

İndirme sayısı:
8406
Yayın yılı:
2003





Harry Potter Quidditch World Cup oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Harry Potter Quidditch World Cup dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Harry Potter Quidditch World Cup klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Harry Potter Quidditch World Cup ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Harry Potter Quidditch World Cup oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Harry Potter Quidditch World Cup içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS2 vb. için Harry Potter ve Sırlar Odası, Harry Potterın maceralarını izleyen video oyunu serisinin ikinci bölümüdür.
PC, PS2 vb. için Harry Potter ve Ateş Kadehi, J.K. tarafından yazılan seriye ait bir kitabın başka bir sanal uyarlamasıdır.
LEGO Harry Potter: Years 1-4, J. K. Rowling tarafından yaratılan fantezi dünyasında geçen LEGO Indiana Jones, LEGO Batman ve LEGO Star Wars tarzında bir macera oyunudur.
Harry Potter: Magic Awakened, J.K.dan bilinen dünyada geçen bir RPG kart oyunudur.
LEGO Harry Potter: Years 5-7, 2010 LEGO Harry Potter: Years 1-4te PC, PS3 vb.
Yorumlar
Yorum ekle