Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Papa Pear Saga Türkçe yama

28.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Papa Pear Saga. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DELiGHT.

Oyun için türkçe yama metni Papa Pear Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
King 2003 yılında kuruldu. Diğer büyük şirketler gibi, başlangıçta küçük bir işletmeydi ve kısa süre sonra neredeyse iflas ettiler. Ancak, sahipleri işleri yoluna koymayı başardı ve şimdi mobil ve gündelik uygulamalar dünyasının en büyük şirketlerinden biri.

İndirme sayısı:
10077
Yayın yılı:
2013





Papa Pear Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Papa Pear Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Papa Pear Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Papa Pear Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Papa Pear Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Papa Pear Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Science Papa, görevimizin tüm zamanların en büyük kimyacısı olmak olduğu, strateji unsurlarına sahip mantıklı bir oyundur.
Pepper Panic Saga, Candy Crush Saga, Alpha Betty Saga veya Bubble Witch 2 Saganın yaratıcıları King tarafından geliştirilmiştir.
Candy Crush Saga, 2012de Facebook ve mobil cihazlarda çıkış yaptı.
Diamond Digger Saga, Candy Crush Saga, Bubble Witch Saga ve Farm Heroes Saga gibi bilinen uygulamalardan sorumlu mobil pazarın devlerinden King tarafından geliştirildi.
King, mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından biridir. Geliştirici, Candy Crush Soda Saga, Bubble Witch 2 Saga, Farm Heroes Saga veya Diamond Digger Saga gibi yapımlarla ünlüdür.
Yorumlar
Yorum ekle