Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pepper Panic Saga Türkçe yama

05.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Pepper Panic Saga. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Pepper Panic Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
Pepper Panic Saga, Candy Crush Saga, Alpha Betty Saga veya Bubble Witch 2 Saganın yaratıcıları King tarafından geliştirilmiştir. Bu geliştirici tarafından yapılan diğer birçok oyun gibi, Pepper Panic Saga da 3lü eşleştirme bulmaca türünü temsil eder.

İndirme sayısı:
10282
Yayın yılı:
2013





Pepper Panic Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pepper Panic Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pepper Panic Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pepper Panic Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pepper Panic Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pepper Panic Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Candy Crush Soda Saga, King tarafından geliştirilen ve AND, WWW ve iOS için piyasaya sürülen başka bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
AND ve iOSta yayınlanan Alpha Betty Saga, Candy Crush Saga serisinden diğerleri arasında bilinen Kingin bir başka yapımı.
Candy Crush Jelly Saga, iOS, AND ve WP mobil sisteminde yayınlanan bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Android için Farm Heroes Saga, portföyünde Candy Crush Saga, Alpha Betty Saga veya Bubble Witch Saga gibi yapımları içeren mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından Kingin bir başka başarısıdır.
King, mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından biridir. Geliştirici, Candy Crush Soda Saga, Bubble Witch 2 Saga, Farm Heroes Saga veya Diamond Digger Saga gibi yapımlarla ünlüdür.
Yorumlar
Yorum ekle