Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alpha Betty Saga Türkçe yama

12.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Alpha Betty Saga. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: iCWT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Alpha Betty Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Alpha Betty Saga, Candy Crush Saga serisinden diğerleri arasında bilinen Kingin bir başka yapımı. Bu sefer geliştiriciler sözlü bir bulmaca oyunu yapmaya karar verdiler.

İndirme sayısı:
9237
Yayın yılı:
2015





Alpha Betty Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alpha Betty Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alpha Betty Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alpha Betty Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alpha Betty Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alpha Betty Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Candy Crush Soda Saga, King tarafından geliştirilen ve AND, WWW ve iOS için piyasaya sürülen başka bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Pepper Panic Saga, Candy Crush Saga, Alpha Betty Saga veya Bubble Witch 2 Saganın yaratıcıları King tarafından geliştirilmiştir.
Candy Crush Jelly Saga, iOS, AND ve WP mobil sisteminde yayınlanan bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Android için Farm Heroes Saga, portföyünde Candy Crush Saga, Alpha Betty Saga veya Bubble Witch Saga gibi yapımları içeren mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından Kingin bir başka başarısıdır.
13:00: Galaksi boyunca kötülükle savaşın. 14:00: Cebir sınavı. Sınıf arkadaşlarına göre Betty tipik bir banliyö kızı gibi görünüyor, ancak galaksideki kötü adamlara göre korkusuz Atomik Betty,
Yorumlar
Yorum ekle