Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Candy Crush Saga Türkçe yama

30.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Candy Crush Saga, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DiViNE.

Oyun için türkçe yama metni Candy Crush Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Candy Crush Saga, 2012de Facebook ve mobil cihazlarda çıkış yaptı. Kısa sürede en ünlü gündelik oyunlardan biri haline geldi ve geliştiricilere büyük kazançlar sağladı.

İndirme sayısı:
9476
Yayın yılı:
2012





Candy Crush Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Candy Crush Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Candy Crush Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Candy Crush Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Candy Crush Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Candy Crush Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Candy Crush Soda Saga, King tarafından geliştirilen ve AND, WWW ve iOS için piyasaya sürülen başka bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Candy Crush Jelly Saga, iOS, AND ve WP mobil sisteminde yayınlanan bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Android için Farm Heroes Saga, portföyünde Candy Crush Saga, Alpha Betty Saga veya Bubble Witch Saga gibi yapımları içeren mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından Kingin bir başka başarısıdır.
Diamond Digger Saga, Candy Crush Saga, Bubble Witch Saga ve Farm Heroes Saga gibi bilinen uygulamalardan sorumlu mobil pazarın devlerinden King tarafından geliştirildi.
King, mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından biridir. Geliştirici, Candy Crush Soda Saga, Bubble Witch 2 Saga, Farm Heroes Saga veya Diamond Digger Saga gibi yapımlarla ünlüdür.
Yorumlar
Yorum ekle