Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Diamond Digger Saga Türkçe yama

13.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Diamond Digger Saga! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir MiRACLE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Diamond Digger Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Diamond Digger Saga, Candy Crush Saga, Bubble Witch Saga ve Farm Heroes Saga gibi bilinen uygulamalardan sorumlu mobil pazarın devlerinden King tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10941
Yayın yılı:
2014





Diamond Digger Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Diamond Digger Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Diamond Digger Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Diamond Digger Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Diamond Digger Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Diamond Digger Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bubble Witch 2 Saga, 2012den itibaren Bubble Witch Saganın devamı olan bir tarayıcı oyunudur.
Pepper Panic Saga, Candy Crush Saga, Alpha Betty Saga veya Bubble Witch 2 Saganın yaratıcıları King tarafından geliştirilmiştir.
Candy Crush Jelly Saga, iOS, AND ve WP mobil sisteminde yayınlanan bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Android için Farm Heroes Saga, portföyünde Candy Crush Saga, Alpha Betty Saga veya Bubble Witch Saga gibi yapımları içeren mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından Kingin bir başka başarısıdır.
King, mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından biridir. Geliştirici, Candy Crush Soda Saga, Bubble Witch 2 Saga, Farm Heroes Saga veya Diamond Digger Saga gibi yapımlarla ünlüdür.
Yorumlar
Yorum ekle