Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bubble Witch 2 Saga Türkçe yama

24.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Bubble Witch 2 Saga. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir J@CK@L, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Bubble Witch 2 Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Bubble Witch 2 Saga, 2012den itibaren Bubble Witch Saganın devamı olan bir tarayıcı oyunudur. Yapım mobil, gündelik ve sosyal oyunlar konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan King tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8369
Yayın yılı:
2014





Bubble Witch 2 Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bubble Witch 2 Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bubble Witch 2 Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bubble Witch 2 Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bubble Witch 2 Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bubble Witch 2 Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pepper Panic Saga, Candy Crush Saga, Alpha Betty Saga veya Bubble Witch 2 Saganın yaratıcıları King tarafından geliştirilmiştir.
Android için Farm Heroes Saga, portföyünde Candy Crush Saga, Alpha Betty Saga veya Bubble Witch Saga gibi yapımları içeren mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından Kingin bir başka başarısıdır.
Diamond Digger Saga, Candy Crush Saga, Bubble Witch Saga ve Farm Heroes Saga gibi bilinen uygulamalardan sorumlu mobil pazarın devlerinden King tarafından geliştirildi.
Aksiyon oyunu klasiği Bubble Bobble, BUBBLE BOBBLE™ Neoda Xbox LIVE Arcade oyunu olarak geri dönüyor!
King, mobil oyun endüstrisinin kodamanlarından biridir. Geliştirici, Candy Crush Soda Saga, Bubble Witch 2 Saga, Farm Heroes Saga veya Diamond Digger Saga gibi yapımlarla ünlüdür.
Yorumlar
Yorum ekle