Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Motor Trend: Lotus Challenge Türkçe yama

07.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Motor Trend: Lotus Challenge. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Motor Trend: Lotus Challenge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: OUTLAWS
Oyun açıklaması:
Lotus Challenge, Team Lotusun bir parçası olmak için sadece hızlı sürmekle ilgili değildir, aynı zamanda stil, ceza ve beceriye de sahip olmanız gerekir.

İndirme sayısı:
8447
Yayın yılı:
2003





Motor Trend: Lotus Challenge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Motor Trend: Lotus Challenge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Motor Trend: Lotus Challenge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Motor Trend: Lotus Challenge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Motor Trend: Lotus Challenge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Motor Trend: Lotus Challenge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Efsanevi dövüş oyunu tasarımcısı John Tobiastan yeni bir tür dövüş deneyimi geliyor.
İLK FORMULA ONE™ KARİYER MODU: Süper ehliyete sahip olmayan bir çaylak sürücü olarak başlayın ve dünyanın en hızlı motor sporunda rekabet etmek için gerekenlere sahip olduğunuzu kanıtlayın.
RalliSport Challenge 2, 2002de piyasaya sürülen, eleştirmenlerce beğenilen RSCnin doğal devamı niteliğindedir.
Lotus Challenge, Team Lotusun bir parçası olmak için sadece hızlı sürmekle ilgili değildir, aynı zamanda stil, ceza ve beceriye de sahip olmanız gerekir.
Lotus III, doksanların başında Amga bilgisayar kullanıcıları arasında en büyük zaferlerini kutlayan son derece popüler araba yarışları serisinin son oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle