Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tao Feng: Fist of the Lotus Türkçe yama

28.09.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Tao Feng: Fist of the Lotus. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Tao Feng: Fist of the Lotus (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: CLASS
Oyun açıklaması:
Efsanevi dövüş oyunu tasarımcısı John Tobiastan yeni bir tür dövüş deneyimi geliyor. Tao Feng™: Fist of the Lotus™, şimdiye kadar yaratılmış en acımasız ve gerçeğe yakın dövüş oyunudur.

İndirme sayısı:
8357
Yayın yılı:
2003





Tao Feng: Fist of the Lotus oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tao Feng: Fist of the Lotus dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tao Feng: Fist of the Lotus klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tao Feng: Fist of the Lotus ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tao Feng: Fist of the Lotus oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tao Feng: Fist of the Lotus içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dusty Raging Fist, büyük beğeni toplayan Dusty Revengein bir öncüsüdür.
Lotus Challenge, Team Lotusun bir parçası olmak için sadece hızlı sürmekle ilgili değildir, aynı zamanda stil, ceza ve beceriye de sahip olmanız gerekir.
Fist of Jesus, RPG derinliğine sahip gülünç bir gore beatem up klasik tarz atari oyunudur.
Lotus Challenge, Team Lotusun bir parçası olmak için sadece hızlı sürmekle ilgili değildir, aynı zamanda stil, ceza ve beceriye de sahip olmanız gerekir.
Lotus III, doksanların başında Amga bilgisayar kullanıcıları arasında en büyük zaferlerini kutlayan son derece popüler araba yarışları serisinin son oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle