Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dusty Raging Fist Türkçe yama

21.01.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Dusty Raging Fist. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Dusty Raging Fist (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
Dusty Raging Fist, büyük beğeni toplayan Dusty Revengein bir öncüsüdür. İlk oyun gibi, PD Design tarafından geliştirilen bu oyun da bir beat em up aksiyon oyunu.

İndirme sayısı:
8664
Yayın yılı:
2018





Dusty Raging Fist oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dusty Raging Fist dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dusty Raging Fist klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dusty Raging Fist ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dusty Raging Fist oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dusty Raging Fist içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Raging Loop, yerel folklora derinden kök salmış gizemli bir festivali kutlayan tenha bir Japon köyünde geçen görsel bir roman macera oyunudur.
Dragon Ball: Raging Blast 2, oyuncunun inanılmaz popüler Dragon Ball serisinden bilinen karakterlerin rolünü üstlendiği ve muhteşem düellolara katıldığı PS3 ve X360 için bir dövüş oyunudur.
Dragon Ball: PS3 ve X360 için Raging Blast, Dragon Ball evreninde geçen bir başka Namco Bandai yapımıdır.
Dusty Revenge, bağımsız bir PD Design stüdyosunun geleneksel olmayan dövüş oyunları hayranlarına yönelik bir önerisidir.
PC, PS4 vb. için piyasaya sürülen Raging Justice, küçük stüdyo MakinGames tarafından yaratılmış bir beat em up oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle