Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

F1 Career Challenge Türkçe yama

06.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz F1 Career Challenge. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni F1 Career Challenge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
İLK FORMULA ONE™ KARİYER MODU: Süper ehliyete sahip olmayan bir çaylak sürücü olarak başlayın ve dünyanın en hızlı motor sporunda rekabet etmek için gerekenlere sahip olduğunuzu kanıtlayın.

İndirme sayısı:
8433
Yayın yılı:
2003





F1 Career Challenge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) F1 Career Challenge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales F1 Career Challenge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama F1 Career Challenge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


F1 Career Challenge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve F1 Career Challenge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve PS2de yayınlanan Formula Challenge, Aqua Pacific tarafından geliştirildi.
Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master, RPG ve roguelike öğelerle zenginleştirilmiş özgün bir strateji oyunudur.
Lotus Challenge, Team Lotusun bir parçası olmak için sadece hızlı sürmekle ilgili değildir, aynı zamanda stil, ceza ve beceriye de sahip olmanız gerekir.
Rugby Challenge 3, ragbi ile ilgili başka bir oyundur. Wicked Witch Software stüdyosu tarafından yaratıldı ve Tru Blu Entertainment tarafından yayınlandı.
Bana Meydan Oku: Matematik Egzersizi! Challenge Me: Maths Workout, Challenge Me serisinde Challenge Me: Brain Puzzlestan sonra piyasaya sürülen ikinci oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle