Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Challenge Me: Maths Workout Türkçe yama

24.11.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Challenge Me: Maths Workout. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Challenge Me: Maths Workout (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
Bana Meydan Oku: Matematik Egzersizi! Challenge Me: Maths Workout, Challenge Me serisinde Challenge Me: Brain Puzzlestan sonra piyasaya sürülen ikinci oyundur.

İndirme sayısı:
9205
Yayın yılı:
2009





Challenge Me: Maths Workout oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Challenge Me: Maths Workout dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Challenge Me: Maths Workout klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Challenge Me: Maths Workout ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Challenge Me: Maths Workout oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Challenge Me: Maths Workout içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, AND ve iOS için Speedway Challenge 2016, 2014te piyasaya sürülen mobil speedway simülatörü Speedway Challengeın geliştirilmiş bir versiyonudur.
Rahatlayın, Oynayın ve zihninizi geliştirin. Challenge Me: Brain Puzzles, genişletilmiş oynanışı ve çeşitli özellikleriyle size eğlenirken kendinizi test etme şansı veriyor.
RalliSport Challenge 2, 2002de piyasaya sürülen, eleştirmenlerce beğenilen RSCnin doğal devamı niteliğindedir.
Rugby Challenge 3, ragbi ile ilgili başka bir oyundur. Wicked Witch Software stüdyosu tarafından yaratıldı ve Tru Blu Entertainment tarafından yayınlandı.
BRAIN WORKOUT, Oak Systems Leisure Softwarein en yeni Düşünen Kişi Oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle