Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Challenge Me: Brain Puzzles Türkçe yama

22.02.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Challenge Me: Brain Puzzles. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir FLG.

Oyun için türkçe yama metni Challenge Me: Brain Puzzles (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
Rahatlayın, Oynayın ve zihninizi geliştirin. Challenge Me: Brain Puzzles, genişletilmiş oynanışı ve çeşitli özellikleriyle size eğlenirken kendinizi test etme şansı veriyor.

İndirme sayısı:
9696
Yayın yılı:
2009





Challenge Me: Brain Puzzles oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Challenge Me: Brain Puzzles dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Challenge Me: Brain Puzzles klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Challenge Me: Brain Puzzles ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Challenge Me: Brain Puzzles oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Challenge Me: Brain Puzzles içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Buzz!: Polish Puzzles, PlayStation kullanıcılarının iyi bildiği bir dizi sanal testin Polonya versiyonudur.
New York Times Crossword Puzzles, ünlü New York Timesta yayınlanan 1000den fazla bağımlılık yapan bulmaca koleksiyonudur.
Harry Potter: Puzzles & Spells, sihirbaz Harry Potter hakkındaki kitaplardan ve filmlerden bilinen bir evrende yer alan, oyuncunun sinema hitlerinden karakterleri ve sahneleri görebileceği bir mobil
Bana Meydan Oku: Matematik Egzersizi! Challenge Me: Maths Workout, Challenge Me serisinde Challenge Me: Brain Puzzlestan sonra piyasaya sürülen ikinci oyundur.
Left Brain Right Brain, birçok yönden son derece popüler Brain Training serisini anımsatan bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle