Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

RalliSport Challenge 2 Türkçe yama

19.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz RalliSport Challenge 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir FOFF.

Oyun için türkçe yama metni RalliSport Challenge 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: FOFF
Oyun açıklaması:
RalliSport Challenge 2, 2002de piyasaya sürülen, eleştirmenlerce beğenilen RSCnin doğal devamı niteliğindedir. Trend belirleyen selefinin birçok oyuncunun yarış oyunlarında grafik kalitesi ve gerçek oyun keyfi hakkındaki bakış açısını değiştirmesiyle aynı şekilde, RalliSport Challenge 2 de aynı şekilde olacaktır.

İndirme sayısı:
9120
Yayın yılı:
2004





RalliSport Challenge 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) RalliSport Challenge 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales RalliSport Challenge 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama RalliSport Challenge 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


RalliSport Challenge 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve RalliSport Challenge 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, AND ve iOS için Speedway Challenge 2016, 2014te piyasaya sürülen mobil speedway simülatörü Speedway Challengeın geliştirilmiş bir versiyonudur.
Ultimate Paintball Challenge Boya yemelerine izin verin... Ultimate Paintball Challenge, paintball simülasyon oyunlarını yeni bir seviyeye getiriyor!
Chessmaster Challenge, birçok yönden en popüler bilgisayar satranç simülatörü Chessmaster 10000in onuncu baskısının kısaltılmış versiyonudur.
Lotus Challenge, Team Lotusun bir parçası olmak için sadece hızlı sürmekle ilgili değildir, aynı zamanda stil, ceza ve beceriye de sahip olmanız gerekir.
Bana Meydan Oku: Matematik Egzersizi! Challenge Me: Maths Workout, Challenge Me serisinde Challenge Me: Brain Puzzlestan sonra piyasaya sürülen ikinci oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle