Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master Türkçe yama

05.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master, RPG ve roguelike öğelerle zenginleştirilmiş özgün bir strateji oyunudur. Başlık, Goblinz Studioda bilinen, ör.

İndirme sayısı:
10505
Yayın yılı:
2021





Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Grimrock Efsanesi nedir? Dungeon Master, Eye of the Beholder ve Ultima Underworldden ilham alan eski tarz zindan tarama oyunu.
İLK FORMULA ONE™ KARİYER MODU: Süper ehliyete sahip olmayan bir çaylak sürücü olarak başlayın ve dünyanın en hızlı motor sporunda rekabet etmek için gerekenlere sahip olduğunuzu kanıtlayın.
SWITCH ve WiiU için The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Denemeleri, Nintendo tarafından geliştirilen The Legend of Zelda: Breath of the Wild için bir genişlemedir.
Dungeon Master II: The Legend of Skullkeep, 1989da piyasaya sürülen ve 1980lerin başında 8-bit ZX Spectrum bilgisayarlarda başlatılan serinin ilk PC oyunu olan kült cRPG oyununun devamı
Paralel dünyanın gerçekten var olduğuna dair garip bir his yaşadınız mı?
Yorumlar
Yorum ekle