Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Legend of Grimrock Türkçe yama

25.03.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Legend of Grimrock. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: live_4_ever, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Legend of Grimrock (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
Grimrock Efsanesi nedir? Dungeon Master, Eye of the Beholder ve Ultima Underworldden ilham alan eski tarz zindan tarama oyunu. Gizli anahtarlar, baskı plakaları, sürgülü duvarlar, kapaklar ve daha fazlasıyla dolu geniş bir zindanı keşfedin.

İndirme sayısı:
8212
Yayın yılı:
2012





Legend of Grimrock oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Legend of Grimrock dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Legend of Grimrock klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Legend of Grimrock ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Legend of Grimrock oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Legend of Grimrock içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master, RPG ve roguelike öğelerle zenginleştirilmiş özgün bir strateji oyunudur.
Legend of Grimrock II, büyük beğeni toplayan 2012 indie oyununun devamı niteliğindedir.
Druidstone: PC için Menhir Ormanının Sırrı, Legend of Grimrock serisinin yaratıcıları Neredeyse İnsanın eski çalışanları tarafından kurulan stüdyo Ctrl Alt Ninja tarafından geliştirilen, allık
DAHA BÜYÜK... DAHA İYİ... HER ZAMAN DAHA ANLAMLI! Perili ormandaki bir açıklıkta, gece gökyüzüne yükselen üç devasa kule, korkunç Karanlık Ay Tapınağı hemen ileride!
Dungeon Master II: The Legend of Skullkeep, 1989da piyasaya sürülen ve 1980lerin başında 8-bit ZX Spectrum bilgisayarlarda başlatılan serinin ilk PC oyunu olan kült cRPG oyununun devamı
Yorumlar
Yorum ekle