Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Druidstone: The Secret of the Menhir Forest Türkçe yama

06.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Druidstone: The Secret of the Menhir Forest, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HAZE.

Oyun için türkçe yama metni Druidstone: The Secret of the Menhir Forest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
Druidstone: PC için Menhir Ormanının Sırrı, Legend of Grimrock serisinin yaratıcıları Neredeyse İnsanın eski çalışanları tarafından kurulan stüdyo Ctrl Alt Ninja tarafından geliştirilen, allık benzeri unsurlara sahip bir RPGdir.

İndirme sayısı:
9642
Yayın yılı:
2019





Druidstone: The Secret of the Menhir Forest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Druidstone: The Secret of the Menhir Forest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Druidstone: The Secret of the Menhir Forest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Druidstone: The Secret of the Menhir Forest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Druidstone: The Secret of the Menhir Forest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Druidstone: The Secret of the Menhir Forest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Black Feather Forest, bağımsız Hollandalı sanatçı ve geliştirici Tim Hengeveld tarafından geliştirilen bir araştırma macera oyunudur.
Wildlife: Forest Survival, Electronic Artstan alışılmadık bir yapım.
PC ve XONEda yayınlanan Ori and the Blind Forest: Definitive Edition, RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur.
iOS ve PC için Forest of Sleep, Rus masallarından ve efsanelerinden çok şey ödünç alan bir macera oyunudur.
PC ve XONE için Ori and the Blind Forest, bağımsız bir geliştirici olan Moon Studios tarafından üretilen, RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle