Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wildlife: Forest Survival Türkçe yama

04.01.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Wildlife: Forest Survival, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama SDV.

Oyun için türkçe yama metni Wildlife: Forest Survival (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Wildlife: Forest Survival, Electronic Artstan alışılmadık bir yapım. Oyunda tavşan, tilki, şahin veya timsah rolünü oynuyoruz. Ana görevimiz daha zayıf hayvanları avlamak ve daha güçlü yırtıcılardan kaçmaktır.

İndirme sayısı:
8626
Yayın yılı:
2023





Wildlife: Forest Survival oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wildlife: Forest Survival dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wildlife: Forest Survival klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wildlife: Forest Survival ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wildlife: Forest Survival oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wildlife: Forest Survival içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
n Wildlife Park 3 oyuncu modern bir hayvan parkı yöneticisi olur. Kampanya modunda, 20 görev onu dünyanın dört bir yanına götürür ve ona bir dizi heyecan verici ve çeşitli zorluklar sunar.
PC için Wildlife Park Gold Reloaded, 2003 yılında çıkan bir ekonomik strateji oyunu olan Wildlife Zoonun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Hayvanat Bahçesi genişliyor Geliştiriciler B-Alive, ilk eklentisi Crazy Zooda Wildlife Park 2 simülasyonunu harika yeni özelliklerle buluşturuyor!
Alba: A Wildlife Adventure, ustwo games (diğerlerinin yanı sıra Monument Valley serisinden sorumlu) tarafından üretilmiş bir macera oyunudur.
Wildlife Park 2, gerçek bir hayvanat bahçesinin işleyişini simüle eden ekonomik bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle