Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Trials Türkçe yama

02.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Trials, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Trials (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: AoRE
Oyun açıklaması:
SWITCH ve WiiU için The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Denemeleri, Nintendo tarafından geliştirilen The Legend of Zelda: Breath of the Wild için bir genişlemedir.

İndirme sayısı:
10688
Yayın yılı:
2017





The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Trials oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Trials dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Trials klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Trials ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Trials oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Trials içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Zelda Efsanesi: Breath of the Wild 2, 1987de başlatılan oyun serisindeki bir sonraki taksittir ve bu da aksiyon ve mantık oyunlarının bir kombinasyonudur.
The Legend of Zelda: The Wind Wakerın destansı hikayesi, Linkin kendisini yeni bir macerada bilinmeyen denizlerde kaybolmuş ve yalnız bulması ile devam ediyor.
The Legend of Zelda: Triforce Heroes, 90ların sonlarına ve Nintendo Eğlence Sistemi dönemine uzanan popüler serinin bir başka bölümüdür.
The Legend of Zelda: Skyward Sword for Wii bir aksiyon-macera oyunudur ve The Legend of Zelda serisinin bu konsol için yayınlanan ikinci bölümüdür.
The Legend of Zelda™: Ocarina of Time™ 3D, şimdiye kadar yapılmış en eleştirmenlerce beğenilen oyunlardan biri olan Nintendo 64™ classici alıyor ve göz alıcı, gözlüksüz 3D görsellerin ek derinliği ve
Yorumlar
Yorum ekle