Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Przygoda ze sw. Piotrem Türkçe yama

02.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Przygoda ze sw. Piotrem. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Przygoda ze sw. Piotrem (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
Adventure with St. Peter, Hristiyan diniyle ilgili oyunlarda uzmanlaşmış bir şirket olan Pasterz tarafından yaratılan başka bir yapım. Bu geliştirici, İsanın bir müridi olmak için bir prodüksiyona ve ayrıca çocuklar için bir radyo oyununa sahiptir.

İndirme sayısı:
9541
Yayın yılı:
2012





Przygoda ze sw. Piotrem oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Przygoda ze sw. Piotrem dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Przygoda ze sw. Piotrem klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Przygoda ze sw. Piotrem ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Przygoda ze sw. Piotrem oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Przygoda ze sw. Piotrem içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adventure with Psikus, Computer Gratka serisinden 3 ila 7 yaş arası çocuklar için oluşturulmuş bir başka eğitici oyundur.
Teddy bear Uszatek: Mevsimler ile macera, en genç bilgisayar kullanıcılarının (3 ila 6 yaş arası) TV seçkilerinden ve kitaplardan bilinen, kulaklı Teddy Bear başlığıyla tanıştığı eğitici bir oyundur.
İsanın öğrencisi olmak, Hıristiyan yapımlarında uzmanlaşmış bir şirket olan Pasterz tarafından yaratılmış eğitici bir macera oyunudur.
Przygoda w gorach, çocuklar için bir başka eğiticidir. Program, içeriği ilginç yarışmalarla dolu bir dizi oyun içeriyor: koyun ve koç kovalamak, dağ demiryolunu onarmak, kağıt oynamak, dereyi geçmek.
Hugo: The Adventure with English, altı yaşından büyük çocuklar için tasarlanmış bir üründür.
Yorumlar
Yorum ekle