Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Przygoda z Psikusiem Türkçe yama

04.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Przygoda z Psikusiem. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Przygoda z Psikusiem (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Adventure with Psikus, Computer Gratka serisinden 3 ila 7 yaş arası çocuklar için oluşturulmuş bir başka eğitici oyundur. Bu prodüksiyonun amacı, gençlere gelişimleri için önemli olan çevredeki dünya hakkında bilgi vermek ve aynı zamanda onlar için büyük bir eğlence kaynağı olmaktır.

İndirme sayısı:
8095
Yayın yılı:
2007





Przygoda z Psikusiem oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Przygoda z Psikusiem dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Przygoda z Psikusiem klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Przygoda z Psikusiem ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Przygoda z Psikusiem oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Przygoda z Psikusiem içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rainbow Festival, Computer Gratka (Computer Gratka) serisinden 3 ila 7 yaş arası çocuklar için oluşturulmuş bir başka eğitici oyundur.
Teddy bear Uszatek: Mevsimler ile macera, en genç bilgisayar kullanıcılarının (3 ila 6 yaş arası) TV seçkilerinden ve kitaplardan bilinen, kulaklı Teddy Bear başlığıyla tanıştığı eğitici bir oyundur.
Przygoda w gorach, çocuklar için bir başka eğiticidir. Program, içeriği ilginç yarışmalarla dolu bir dizi oyun içeriyor: koyun ve koç kovalamak, dağ demiryolunu onarmak, kağıt oynamak, dereyi geçmek.
Adventure with St. Peter, Hristiyan diniyle ilgili oyunlarda uzmanlaşmış bir şirket olan Pasterz tarafından yaratılan başka bir yapım.
Hugo: The Adventure with English, altı yaşından büyük çocuklar için tasarlanmış bir üründür.
Yorumlar
Yorum ekle