Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hugo: Przygoda z angielskim Türkçe yama

28.01.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Hugo: Przygoda z angielskim. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hugo: Przygoda z angielskim (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
Hugo: The Adventure with English, altı yaşından büyük çocuklar için tasarlanmış bir üründür. Bu oyunun amacı, genç kullanıcıyı oyun yoluyla bir yabancı dilin temellerine alıştırmaktır.

İndirme sayısı:
10308
Yayın yılı:
2009





Hugo: Przygoda z angielskim oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hugo: Przygoda z angielskim dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hugo: Przygoda z angielskim klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hugo: Przygoda z angielskim ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hugo: Przygoda z angielskim oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hugo: Przygoda z angielskim içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hugo: The Games Factory, özellikle altı yaşından büyük çocuklar için hazırlanmış, başrolde güzel bir trolün olduğu başka bir oyundur.
Hugo in Cosmos, 6-12 yaş arası çocuklar için aynı anda hem eğlendiren hem de öğreten bir oyundur.
Adventure with Psikus, Computer Gratka serisinden 3 ila 7 yaş arası çocuklar için oluşturulmuş bir başka eğitici oyundur.
Przygoda w gorach, çocuklar için bir başka eğiticidir. Program, içeriği ilginç yarışmalarla dolu bir dizi oyun içeriyor: koyun ve koç kovalamak, dağ demiryolunu onarmak, kağıt oynamak, dereyi geçmek.
Adventure with St. Peter, Hristiyan diniyle ilgili oyunlarda uzmanlaşmış bir şirket olan Pasterz tarafından yaratılan başka bir yapım.
Yorumlar
Yorum ekle