Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

To be a disciple of Jesus Türkçe yama

11.08.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz To be a disciple of Jesus. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama BetaMaster.

Oyun için türkçe yama metni To be a disciple of Jesus (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
İsanın öğrencisi olmak, Hıristiyan yapımlarında uzmanlaşmış bir şirket olan Pasterz tarafından yaratılmış eğitici bir macera oyunudur. Başlık esas olarak çocuklara yöneliktir ve eğlenmenin yanı sıra onlara bir avuç faydalı bilgi sağlamayı da amaçlamaktadır.

İndirme sayısı:
9248
Yayın yılı:
2011





To be a disciple of Jesus oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) To be a disciple of Jesus dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales To be a disciple of Jesus klasörüne koyun.

3. Türkçe yama To be a disciple of Jesus ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


To be a disciple of Jesus oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve To be a disciple of Jesus içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İsayı Kurtar, basit bir iki boyutlu bulmaca oyunudur. Bağımsız oyunların hayranlarının Zombie Ballzdan bilebileceği, Yüce Oyunlardaki küçük bir ekibin sorumluluğundadır.
African Spells, en küçükler için eğitici bir oyundur. IRMAnın üretimi, çocuklara gelişimleri için önemli olan doğa hakkında bilgi vermenin yanı sıra, Kara Kıta hakkında değerli bir eğlence ve merak
Adventure with St. Peter, Hristiyan diniyle ilgili oyunlarda uzmanlaşmış bir şirket olan Pasterz tarafından yaratılan başka bir yapım.
Fist of Jesus, RPG derinliğine sahip gülünç bir gore beatem up klasik tarz atari oyunudur.
Hikaye Rovenland ada krallığındaki Skeldal Kulesinde meydana gelen, dünyayı yıkımın eşiğine getiren olayların üzerinden yaklaşık on yıl geçti.
Yorumlar
Yorum ekle