Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Afrykanskie Czary Türkçe yama

14.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Afrykanskie Czary. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CODEX.

Oyun için türkçe yama metni Afrykanskie Czary (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
African Spells, en küçükler için eğitici bir oyundur. IRMAnın üretimi, çocuklara gelişimleri için önemli olan doğa hakkında bilgi vermenin yanı sıra, Kara Kıta hakkında değerli bir eğlence ve merak kaynağı olmak için tasarlanmıştır.

İndirme sayısı:
10999
Yayın yılı:
2007





Afrykanskie Czary oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Afrykanskie Czary dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Afrykanskie Czary klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Afrykanskie Czary ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Afrykanskie Czary oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Afrykanskie Czary içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rainbow Festival, Computer Gratka (Computer Gratka) serisinden 3 ila 7 yaş arası çocuklar için oluşturulmuş bir başka eğitici oyundur.
Yakıtta Penguen Zenek, en küçükler için eğitici bir oyundur. Amacı, çocuklara, yazarın üç boyutlu grafik motorunun sorumlu olduğu çekici, renkli bir biçimde verilen sağlam bir bilgi dozu uygulamaktır.
Baharı kim serbest bırakır, en küçükler için eğitici bir oyundur.
Adventure with Psikus, Computer Gratka serisinden 3 ila 7 yaş arası çocuklar için oluşturulmuş bir başka eğitici oyundur.
Lost Mice, en küçükler için eğitici bir oyundur. Amacı, çocuklara çekici, renkli bir biçimde verilen sağlam bir bilgi dozu uygulamaktır.
Yorumlar
Yorum ekle