Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kto uwolni Wiosne Türkçe yama

01.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Kto uwolni Wiosne. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: PARADiGM, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Kto uwolni Wiosne (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Baharı kim serbest bırakır, en küçükler için eğitici bir oyundur. Amacı, çocuklara çekici, renkli bir biçimde verilen sağlam bir bilgi dozu uygulamaktır.

İndirme sayısı:
8827
Yayın yılı:
2007





Kto uwolni Wiosne oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kto uwolni Wiosne dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kto uwolni Wiosne klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kto uwolni Wiosne ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kto uwolni Wiosne oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kto uwolni Wiosne içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yakıtta Penguen Zenek, en küçükler için eğitici bir oyundur. Amacı, çocuklara, yazarın üç boyutlu grafik motorunun sorumlu olduğu çekici, renkli bir biçimde verilen sağlam bir bilgi dozu uygulamaktır.
Yazım Zorlukları ve Daha Fazlası! öğrenmeyi eğlenceyle birleştiren eğitici bir oyundur.
Flipper ve Lopaka: Three Worlds, en küçükler için eğitici bir oyundur.
African Spells, en küçükler için eğitici bir oyundur. IRMAnın üretimi, çocuklara gelişimleri için önemli olan doğa hakkında bilgi vermenin yanı sıra, Kara Kıta hakkında değerli bir eğlence ve merak
Lost Mice, en küçükler için eğitici bir oyundur. Amacı, çocuklara çekici, renkli bir biçimde verilen sağlam bir bilgi dozu uygulamaktır.
Yorumlar
Yorum ekle