Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Three Worlds of Flipper & Lopaka Türkçe yama

09.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Three Worlds of Flipper & Lopaka, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UnderPL, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Three Worlds of Flipper & Lopaka (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: UnderPL
Oyun açıklaması:
Flipper ve Lopaka: Three Worlds, en küçükler için eğitici bir oyundur. Çocuklara yönelik bir ürün olarak, bu başlık, her gün sayısız uyku vaktinde görülebilen ve yıllar içinde benzerliği ile kartlar ve maskotlar da dahil olmak üzere birçok alet görmüş bir çizgi film karakteri olan popüler Flipper yunusunun maceralarını anlatmaktadır.

İndirme sayısı:
9029
Yayın yılı:
2000





The Three Worlds of Flipper & Lopaka oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Three Worlds of Flipper & Lopaka dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Three Worlds of Flipper & Lopaka klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Three Worlds of Flipper & Lopaka ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Three Worlds of Flipper & Lopaka oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Three Worlds of Flipper & Lopaka içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Two Worlds II: Shattered Embrace, 2010un PC, X360 ve PS3 RPG aksiyon oyunu Two Worlds IInin üçüncü eklentisidir.
Zen Studios bize eski top sektirme günlerine geri dönmeyi teklif etti ve portatif, iki ekranlı Nintendo DS konsolu için oldukça gençleştirilmiş ve çekici bir versiyonda olsa da, bir langırt oyunu
Two Worlds, bilgisayar oyunları, cRPG ve stratejinin en iyi iki türünün birleşimidir.
Garden Flipper, House Flipper adlı bir simülasyon oyununun genişletilmesidir.
House Flipper 2, daha önce Empyrean olarak bilinen Polonyalı stüdyo Frozen District tarafından geliştirilen bir inşaatçı simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle