Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

House Flipper: Garden Flipper Türkçe yama

19.05.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz House Flipper: Garden Flipper! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama ScoRPioN2.

Oyun için türkçe yama metni House Flipper: Garden Flipper (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Garden Flipper, House Flipper adlı bir simülasyon oyununun genişletilmesidir. Oyunun temel sürümüne benzer şekilde, bu eklenti Empyrean stüdyosu tarafından geliştirildi ve bu belirli türü temsil eden oyunlar üzerinde çalışan bir şirket olan PlayWay tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10969
Yayın yılı:
2019





House Flipper: Garden Flipper oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) House Flipper: Garden Flipper dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales House Flipper: Garden Flipper klasörüne koyun.

3. Türkçe yama House Flipper: Garden Flipper ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


House Flipper: Garden Flipper oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve House Flipper: Garden Flipper içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Flipper ve Lopaka: Three Worlds, en küçükler için eğitici bir oyundur.
PC ve PS4te mevcut olan Manifold Garden, küçük bir ilk bağımsız geliştirici olan William Chyr Studio tarafından geliştirilen keşif öğelerine sahip bir bulmaca oyunudur.
Zen Studios bize eski top sektirme günlerine geri dönmeyi teklif etti ve portatif, iki ekranlı Nintendo DS konsolu için oldukça gençleştirilmiş ve çekici bir versiyonda olsa da, bir langırt oyunu
ZEN Pinball, flipper oyun salonlarından bilinen sanal gerçekliğe aktarmaya çalışan bir yapım.
House Flipper 2, daha önce Empyrean olarak bilinen Polonyalı stüdyo Frozen District tarafından geliştirilen bir inşaatçı simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle