Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spelling Challenges and More! Türkçe yama

12.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Spelling Challenges and More!. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: EMBRACE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Spelling Challenges and More! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
Yazım Zorlukları ve Daha Fazlası! öğrenmeyi eğlenceyle birleştiren eğitici bir oyundur. Ana görevi, her yaştan kullanıcıyı İngilizce yazım dünyasını yöneten kurallarla tanıştırmaktır.

İndirme sayısı:
8612
Yayın yılı:
2007





Spelling Challenges and More! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spelling Challenges and More! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spelling Challenges and More! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spelling Challenges and More! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spelling Challenges and More! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spelling Challenges and More! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rexio ve yazım yazılımı ilkokul öğrencilerine yöneliktir ve zorunlu müfredata göre gerekli olan yazım ile ilgili tüm bilgileri içerir.
Bus Jump ve Step Up Challenges dahil olmak üzere sağlam, bağımlılık yapan serbest stil modu Ricky Carmichael, 4 kez AMA Ulusal Şampiyonu 125cc, 250cc ve serbest stil derecelerinden 30 gerçek
Yazım Kitabının heyecan verici arayışında, komik Bennie ve Lennie ile yazım kurallarında ustalaşın.
Ninja Spinki Zorluklar!! iOS ve ANDde yayınlanan bir dizi mini arcade oyunudur.
Crazy Machines: New Challenges, kült döngüsü The Incredible Machine efsanesini canlandıran Crazy Machines: Inventors Workshopun bağımsız bir uzantısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle