Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crazy Machines: New Challenges Türkçe yama

01.08.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Crazy Machines: New Challenges, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir AURA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Crazy Machines: New Challenges (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: AURA
Oyun açıklaması:
Crazy Machines: New Challenges, kült döngüsü The Incredible Machine efsanesini canlandıran Crazy Machines: Inventors Workshopun bağımsız bir uzantısıdır.

İndirme sayısı:
10492
Yayın yılı:
2004





Crazy Machines: New Challenges oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crazy Machines: New Challenges dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crazy Machines: New Challenges klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crazy Machines: New Challenges ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crazy Machines: New Challenges oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crazy Machines: New Challenges içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crazy Machines 2: Back to the Workshop, FAKT Software tarafından 2007 sonunda üretilen Crazy Machines 2 bulmaca oyununa bir ektir.
Crazy Machines Elements, Incredible Machine ve Incredible Toons gibi oyunların manevi mirasçısı olan franchiseın bir sonraki bölümüdür.
Crazy Machines: 101 Zagadek, 2004 yılında Alman geliştirme ikilisi FAKT Software ve Pepper Games tarafından oluşturulan isabetli mantıksal oyun serisinin üçüncü bağımsız uzantısıdır.
Crazy Machines: The Wacky Contraptions Game, The Incredible Machine serisi gibi oyunlardan esinlenen bir dizi mantıksal bulmacanın sonraki bölümüdür.
Crazy Machines: News in the Laboratory, Crazy Machines mantıksal oyununun 2004 yılındaki ikinci bağımsız ekinin adıdır.
Yorumlar
Yorum ekle