Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crazy Machines: Inventors Training Camp Türkçe yama

05.01.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Crazy Machines: Inventors Training Camp. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Crazy Machines: Inventors Training Camp (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: RiTUEL
Oyun açıklaması:
Crazy Machines: 101 Zagadek, 2004 yılında Alman geliştirme ikilisi FAKT Software ve Pepper Games tarafından oluşturulan isabetli mantıksal oyun serisinin üçüncü bağımsız uzantısıdır.

İndirme sayısı:
10809
Yayın yılı:
2006





Crazy Machines: Inventors Training Camp oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crazy Machines: Inventors Training Camp dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crazy Machines: Inventors Training Camp klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crazy Machines: Inventors Training Camp ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crazy Machines: Inventors Training Camp oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crazy Machines: Inventors Training Camp içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, AND ve iOSta yayınlanan Crazy Machines: Golden Gears, 2004ten beri Alman stüdyosu FAKT Software tarafından geliştirilen son derece popüler mantıksal oyun serisinin bir sonraki bölümüdür.
Crazy Machines 2: Back to the Workshop, FAKT Software tarafından 2007 sonunda üretilen Crazy Machines 2 bulmaca oyununa bir ektir.
Crazy Machines Elements, Incredible Machine ve Incredible Toons gibi oyunların manevi mirasçısı olan franchiseın bir sonraki bölümüdür.
Crazy Machines: New Challenges, kült döngüsü The Incredible Machine efsanesini canlandıran Crazy Machines: Inventors Workshopun bağımsız bir uzantısıdır.
Crazy Machines: News in the Laboratory, Crazy Machines mantıksal oyununun 2004 yılındaki ikinci bağımsız ekinin adıdır.
Yorumlar
Yorum ekle