Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tales of Cosmos Türkçe yama

10.04.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Tales of Cosmos. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir FOFF.

Oyun için türkçe yama metni Tales of Cosmos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: FOFF
Oyun açıklaması:
PC için Tales of Cosmos, Red Dwarf Games tarafından geliştirilen bir bilim kurgu macerasıdır. Konu Yapım, iki astronotun hikayesini anlatıyor - Profesör Gagayev ve konuşan bir köpek olan Perseus.

İndirme sayısı:
8076
Yayın yılı:
2016





Tales of Cosmos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tales of Cosmos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tales of Cosmos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tales of Cosmos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tales of Cosmos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tales of Cosmos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tales of Symphonia Chronicles & Tales of Graces F Games Compilation for PS3, Tales of Symphonia, Tales of Symphonia: Dawn of the New World ve Tales of Graces Fyi içeren bir derlemedir.
Tales of Luminaria, Bandai Namconun Tales jRPG serisinin bir sonraki bölümüdür.
Yan kaydırmalı uzay atış oyunlarının en iyi eski okul geleneğinde Cosmos X2, başparmaklarınız için mükemmel bir egzersiz !
Tales of Tempest, Namco tarafından Nintendo DS taşınabilir konsolu için hazırlanan ünlü Tales of.
Tales of Symphonia Chronicles™ ile oyuncular bugüne kadarki en ünlü Tales of oyunu olan Tales of Symphonia™yı yine ilk kez net ve renkli yüksek çözünürlüklü grafikler ve 2008in devamı olan Tales of
Yorumlar
Yorum ekle