Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cosmos X2 Türkçe yama

27.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Cosmos X2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Cosmos X2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: Red Hot
Oyun açıklaması:
Yan kaydırmalı uzay atış oyunlarının en iyi eski okul geleneğinde Cosmos X2, başparmaklarınız için mükemmel bir egzersiz !! Uzay gemileri ve uzay enkazlarından oluşan yığınlar arasında ilerleyin, dış kolonileri koruyun ve evren pilotunu koruyarak işinizi yapın !

İndirme sayısı:
8067
Yayın yılı:
2023





Cosmos X2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cosmos X2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cosmos X2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cosmos X2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cosmos X2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cosmos X2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hugo in Cosmos, 6-12 yaş arası çocuklar için aynı anda hem eğlendiren hem de öğreten bir oyundur.
Ostranauts, bir uzay simülatörü ve strateji oyununun birleşimidir. Oyuncu, görevi faaliyetinin her yönünü denetlemek olan bir uzay aracı kaptanı pozisyonunu alır.
SOL: Exodus, modern grafik teknolojisinin gücünden yararlanan, devasa sermaye gemileri, uzay gemisi orduları ve güzel işlenmiş gezegen savaş alanlarını içeren destansı uzay savaşlarını aksiyon dolu,
PC için Tales of Cosmos, Red Dwarf Games tarafından geliştirilen bir bilim kurgu macerasıdır.
Solar War, bağımsız bir sıra tabanlı uzay strateji oyunudur. Fetures: Dünyayı Güneş Sisteminin kenarından gelen bir uzaylı istilasına karşı koruyun.
Yorumlar
Yorum ekle