Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tales of Luminaria Türkçe yama

22.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Tales of Luminaria. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PHROZEN CREW.

Oyun için türkçe yama metni Tales of Luminaria (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: PHROZEN CREW
Oyun açıklaması:
Tales of Luminaria, Bandai Namconun Tales jRPG serisinin bir sonraki bölümüdür. Oyun, mobil cihazlar için tasarlanmış ana serinin bir yan ürünü.

İndirme sayısı:
8036
Yayın yılı:
2021





Tales of Luminaria oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tales of Luminaria dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tales of Luminaria klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tales of Luminaria ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tales of Luminaria oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tales of Luminaria içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tales of Symphonia Chronicles & Tales of Graces F Games Compilation for PS3, Tales of Symphonia, Tales of Symphonia: Dawn of the New World ve Tales of Graces Fyi içeren bir derlemedir.
Tales of Crestoria, kökleri 1995e ve SNES konsoluna dayanan Tales of..
Tales of Berseria, 1995 yılında SNES konsolunda başlayan popüler jRPG serisinin 16.
PlayStation 3teki Tales of Xillia 2, en popüler ve en uzun süredir var olan jRPG serilerinden birinin on dördüncü bölümüdür.
Tales of Graces F, popüler jRPG serisinin on ikinci bölümüdür. Namco (şimdi Bandai Namco), 1995 yılında SNES konsolunda doğan serinin yaratılmasından sorumludur.
Yorumlar
Yorum ekle