Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tales of Symphonia Chronicles Türkçe yama

18.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Tales of Symphonia Chronicles. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tales of Symphonia Chronicles (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: FOFF
Oyun açıklaması:
Tales of Symphonia Chronicles™ ile oyuncular bugüne kadarki en ünlü Tales of oyunu olan Tales of Symphonia™yı yine ilk kez net ve renkli yüksek çözünürlüklü grafikler ve 2008in devamı olan Tales of Symphonia ile birlikte ek içerikle deneyimleyebilecekler.

İndirme sayısı:
8935
Yayın yılı:
2013





Tales of Symphonia Chronicles oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tales of Symphonia Chronicles dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tales of Symphonia Chronicles klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tales of Symphonia Chronicles ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tales of Symphonia Chronicles oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tales of Symphonia Chronicles içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sylvarant adlı ölmekte olan bir dünyada, efsane bir gün halk arasından bir Seçilmiş Kişinin ortaya çıkacağını ve toprağın yeniden doğacağını önceden bildirmiştir.
Tales of Symphonia Chronicles & Tales of Graces F Games Compilation for PS3, Tales of Symphonia, Tales of Symphonia: Dawn of the New World ve Tales of Graces Fyi içeren bir derlemedir.
“Critter Chronicles”, ödüllü tıkla ve tıkla maceramız “Yazılmamış Masallar Kitabı”nın ön bölümüdür.
Travellers Tales tarafından geliştirilen, ev konsolları ve Windows tabanlı PC için The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, oyuncuları Narnianın her yerine götürür ve hem romandan hem de filmden
Orijinal, en çok satan Gamecube RPGsinin olaylarından iki yıl sonra, Tales of Symphonia, Lloyd ve arkadaşları tarafından kurtarılan dünyada yeni bir maceraya atılıyor.
Yorumlar
Yorum ekle