Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

No Heroes Allowed: No Puzzles Either! Türkçe yama

11.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, No Heroes Allowed: No Puzzles Either!, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Razor1911.

Oyun için türkçe yama metni No Heroes Allowed: No Puzzles Either! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
Kahramanlara İzin Verilmez: Bulmaca da Yok! God of Destruction Badmanın başrolde olduğu mizahi, mantıklı ve arcade serisinin beşinci bölümüdür.

İndirme sayısı:
8829
Yayın yılı:
2014





No Heroes Allowed: No Puzzles Either! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) No Heroes Allowed: No Puzzles Either! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales No Heroes Allowed: No Puzzles Either! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama No Heroes Allowed: No Puzzles Either! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


No Heroes Allowed: No Puzzles Either! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve No Heroes Allowed: No Puzzles Either! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
V! Kahramanlara İzin Verilmez R! PS4 için, Sony Interactive Entertainmentın bir Japon bölümü tarafından Acquire ile işbirliği içinde geliştirilen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Rahatlayın, Oynayın ve zihninizi geliştirin. Challenge Me: Brain Puzzles, genişletilmiş oynanışı ve çeşitli özellikleriyle size eğlenirken kendinizi test etme şansı veriyor.
Toymaker, zorlu gizli nesne sahneleri ve bir dizi cinayetle sarsılan sessiz bir kasaba hakkında heyecan verici bir suç hikayesi içeren bir gizli nesne oyunudur.
New York Times Crossword Puzzles, ünlü New York Timesta yayınlanan 1000den fazla bağımlılık yapan bulmaca koleksiyonudur.
Harry Potter: Puzzles & Spells, sihirbaz Harry Potter hakkındaki kitaplardan ve filmlerden bilinen bir evrende yer alan, oyuncunun sinema hitlerinden karakterleri ve sahneleri görebileceği bir mobil
Yorumlar
Yorum ekle