Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

No Heroes Allowed! VR Türkçe yama

22.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz No Heroes Allowed! VR! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama TSRh.

Oyun için türkçe yama metni No Heroes Allowed! VR (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
V! Kahramanlara İzin Verilmez R! PS4 için, Sony Interactive Entertainmentın bir Japon bölümü tarafından Acquire ile işbirliği içinde geliştirilen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
8898
Yayın yılı:
2017





No Heroes Allowed! VR oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) No Heroes Allowed! VR dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales No Heroes Allowed! VR klasörüne koyun.

3. Türkçe yama No Heroes Allowed! VR ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


No Heroes Allowed! VR oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve No Heroes Allowed! VR içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Heroes of Loot 2, PC, iOS ve Androidde yayınlanan ve ilk bölümü oluşturan aynı ekip olan OrangePixel tarafından geliştirilen bir fantezi aksiyon RPGsidir.
The Legend of Heroes: Trails in the Sky PC, PSP vb. için 3rd, Nihon Falcom tarafından geliştirilen Japon RPG serisinin bir başka bölümüdür.
PC, PSP ve PSVde yayınlanan The Legend of Heroes: Trails in the Sky Second Chapter, Nihon Falcomun üçlemesinin ikinci bölümü olan bir Japon RPGsidir.
Ardennes Assault, Relic Entertainmentın gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Company of Heroes 2nin ikinci büyük genişleme paketidir.
Kahramanlara İzin Verilmez: Bulmaca da Yok! God of Destruction Badmanın başrolde olduğu mizahi, mantıklı ve arcade serisinin beşinci bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle