Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heroes of Loot 2 Türkçe yama

01.01.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Heroes of Loot 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama UnderPL.

Oyun için türkçe yama metni Heroes of Loot 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: UnderPL
Oyun açıklaması:
Heroes of Loot 2, PC, iOS ve Androidde yayınlanan ve ilk bölümü oluşturan aynı ekip olan OrangePixel tarafından geliştirilen bir fantezi aksiyon RPGsidir.

İndirme sayısı:
9540
Yayın yılı:
2016





Heroes of Loot 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heroes of Loot 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heroes of Loot 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heroes of Loot 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heroes of Loot 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heroes of Loot 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOS için Loot & Legends, RPG ve masa oyunları unsurları içeren sıra tabanlı bir fantezi strateji oyunudur.
Loot River, hacknslash formatında gerçekleştirilen ve akla gelen çözümlerin eklenmesiyle gerçekleştirilmiş bir roguelike.
PC ve PS4 için Loot Rascals, roguelike alt türüne ait bir bilim kurgu RPGsidir.
AND ve iOSta yayınlanan Tap Heroes, mobil cihazlarda popüler olan "tıklayıcılar" türünü temsil eden bir 2D arcade RPG oyunudur.
Heroes of Loot, retro tarzda yapılmış bir arcade RPG oyunudur. Meganoid 2, Mini Army veya INC: The Beginning gibi oyunları da oynayan bağımsız stüdyo OrangePixel tarafından üretildi.
Yorumlar
Yorum ekle