Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Loot & Legends Türkçe yama

01.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Loot & Legends. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama iCWT.

Oyun için türkçe yama metni Loot & Legends (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
AND ve iOS için Loot & Legends, RPG ve masa oyunları unsurları içeren sıra tabanlı bir fantezi strateji oyunudur. Yapım, oynaması ücretsiz iş modelini kullanır ve Card Hunter adlı tarayıcı başlığının elden geçirilmiş bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
8437
Yayın yılı:
2015





Loot & Legends oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Loot & Legends dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Loot & Legends klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Loot & Legends ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Loot & Legends oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Loot & Legends içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Heroes of Loot 2, PC, iOS ve Androidde yayınlanan ve ilk bölümü oluşturan aynı ekip olan OrangePixel tarafından geliştirilen bir fantezi aksiyon RPGsidir.
Loot River, hacknslash formatında gerçekleştirilen ve akla gelen çözümlerin eklenmesiyle gerçekleştirilmiş bir roguelike.
PC ve PS4 için Loot Rascals, roguelike alt türüne ait bir bilim kurgu RPGsidir.
Gökyüzü Efsaneleri nedir? Sky Legends, sezgisel uçuş kontrolleri, yoğun hava savaşı ve olağanüstü grafikler içeren tarayıcı tabanlı, oynaması ücretsiz, çevrimiçi çok oyunculu bir uçuş savaş oyunudur!
Heroes of Loot, retro tarzda yapılmış bir arcade RPG oyunudur. Meganoid 2, Mini Army veya INC: The Beginning gibi oyunları da oynayan bağımsız stüdyo OrangePixel tarafından üretildi.
Yorumlar
Yorum ekle