Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Loot River Türkçe yama

16.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Loot River. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Loot River (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
Loot River, hacknslash formatında gerçekleştirilen ve akla gelen çözümlerin eklenmesiyle gerçekleştirilmiş bir roguelike... Tetris. Oyun, SUPERHOT ekibi ile işbirliği içinde bağımsız bir Slovak ekibi straka.

İndirme sayısı:
9085
Yayın yılı:
2022





Loot River oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Loot River dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Loot River klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Loot River ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Loot River oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Loot River içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Heroes of Loot 2, PC, iOS ve Androidde yayınlanan ve ilk bölümü oluşturan aynı ekip olan OrangePixel tarafından geliştirilen bir fantezi aksiyon RPGsidir.
AND ve iOS için Loot & Legends, RPG ve masa oyunları unsurları içeren sıra tabanlı bir fantezi strateji oyunudur.
River City Girls Zero, Batıda River City olarak bilinen Kunio-kun adlı Japon beatem up serisinin bir yan ürünü ve River City Girls alt döngüsünün bir ön bölümüdür.
PC ve PS4 için Loot Rascals, roguelike alt türüne ait bir bilim kurgu RPGsidir.
Heroes of Loot, retro tarzda yapılmış bir arcade RPG oyunudur. Meganoid 2, Mini Army veya INC: The Beginning gibi oyunları da oynayan bağımsız stüdyo OrangePixel tarafından üretildi.
Yorumlar
Yorum ekle