Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deadly Puzzles: Toymaker Türkçe yama

13.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Deadly Puzzles: Toymaker. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DJiNN, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Deadly Puzzles: Toymaker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: DJiNN
Oyun açıklaması:
Toymaker, zorlu gizli nesne sahneleri ve bir dizi cinayetle sarsılan sessiz bir kasaba hakkında heyecan verici bir suç hikayesi içeren bir gizli nesne oyunudur.

İndirme sayısı:
10356
Yayın yılı:
2014





Deadly Puzzles: Toymaker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deadly Puzzles: Toymaker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deadly Puzzles: Toymaker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deadly Puzzles: Toymaker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deadly Puzzles: Toymaker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deadly Puzzles: Toymaker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Buzz!: Polish Puzzles, PlayStation kullanıcılarının iyi bildiği bir dizi sanal testin Polonya versiyonudur.
PC ve XONEda bulunan HeartZ: Co-Hope Puzzles, yerel işbirliği modunda oynamak için tasarlanmış iki boyutlu bir platform oyunudur.
Kahramanlara İzin Verilmez: Bulmaca da Yok! God of Destruction Badmanın başrolde olduğu mizahi, mantıklı ve arcade serisinin beşinci bölümüdür.
Rahatlayın, Oynayın ve zihninizi geliştirin. Challenge Me: Brain Puzzles, genişletilmiş oynanışı ve çeşitli özellikleriyle size eğlenirken kendinizi test etme şansı veriyor.
Harry Potter: Puzzles & Spells, sihirbaz Harry Potter hakkındaki kitaplardan ve filmlerden bilinen bir evrende yer alan, oyuncunun sinema hitlerinden karakterleri ve sahneleri görebileceği bir mobil
Yorumlar
Yorum ekle