Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grease: The Game Türkçe yama

01.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Grease: The Game. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama Ackerlight.

Oyun için türkçe yama metni Grease: The Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: Ackerlight
Oyun açıklaması:
Filmi satın aldınız, müzikali izlediniz, şarkıları söylediniz, şarkılarla dans ettiniz... şimdi Wii™ ve Nintendo DS™Sing için resmi, lisanslı Grease™ video oyununu oynayın ve Grease™ hakkında hatırladığınız her şeye ve çok daha fazlasına eşlik edin!

İndirme sayısı:
9303
Yayın yılı:
2010





Grease: The Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grease: The Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grease: The Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grease: The Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grease: The Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grease: The Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Game Builder Garage, basit video oyunları tasarlamanıza ve oluşturmanıza olanak tanıyan bir platformdur.
A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition, George R.R. Martinin Song of Ice and Fire evreninde geçen kült masa oyununun dijital versiyonudur.
Grease Dance tamamen dans etmek ve şarkı söylemekle ilgilidir. Başlık, hem tipik dans hem de müzik oyunlarının özelliklerini birleştirerek aktif olarak zaman geçirme fırsatı veriyor.
Vancouver 2010: Kış Olimpiyat Oyunlarının Resmi Video Oyunu, Olimpiyat Komitesi tarafından lisanslanmış bir spor video oyunudur.
Kellermanın tatil köyünde ekiple birlikte çalışın, çok çeşitli eğlenceli mini oyunlar oynayın ve Dirty Dancing hatıraları, kabin mobilyaları ve Johnny ve Penny ile çok önemli dans dersleri satın
Yorumlar
Yorum ekle