Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grease Dance Türkçe yama

18.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Grease Dance, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HAZE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Grease Dance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
Grease Dance tamamen dans etmek ve şarkı söylemekle ilgilidir. Başlık, hem tipik dans hem de müzik oyunlarının özelliklerini birleştirerek aktif olarak zaman geçirme fırsatı veriyor.

İndirme sayısı:
9835
Yayın yılı:
2011





Grease Dance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grease Dance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grease Dance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grease Dance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grease Dance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grease Dance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
DanceDanceRevolution® X: En sıcak devrimin ve en çok satan dans video oyununun 10.
Filmi satın aldınız, müzikali izlediniz, şarkıları söylediniz, şarkılarla dans ettiniz.
Dance Party: Dance X-Treme, öncelikle PC platformu için tasarlanmış dans oyunları türünün birkaç temsilcisinden biridir.
Dans pisti DDRMAX2 Dance Dance Revolution ile hız kazanıyor. Çok başarılı lisanslı müzik, yepyeni şarkılar, ABD için özel şarkılar ve harika oyun modları ile dolu olan bu oyunda, herkes titreyen
DanceDanceRevolution II, herkes için eğlence, zindelik, rekabet, dans ve müziği birleştiren kusursuz Müzik ve Hareket oyunudur!
Yorumlar
Yorum ekle