Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dance Dance Revolution MAX 2 Türkçe yama

09.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Dance Dance Revolution MAX 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir LUCiD, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dance Dance Revolution MAX 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
Dans pisti DDRMAX2 Dance Dance Revolution ile hız kazanıyor. Çok başarılı lisanslı müzik, yepyeni şarkılar, ABD için özel şarkılar ve harika oyun modları ile dolu olan bu oyunda, herkes titreyen ritimlere ayak uyduracak.

İndirme sayısı:
10970
Yayın yılı:
2003





Dance Dance Revolution MAX 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dance Dance Revolution MAX 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dance Dance Revolution MAX 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dance Dance Revolution MAX 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dance Dance Revolution MAX 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dance Dance Revolution MAX 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
DanceDanceRevolution® Universe 3: DanceDanceRevolution® 10. yıl dönümünü kutluyor!
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, Dance Dance Revolution ULTRAMIX4 ile Xboxta şimdiye kadarki en iyi dans performansını sunuyor.
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, arcade köklerine ve şimdi Dance Dance Revolution SuperNOVA ile PlayStation®2ye geri dönüyor.
DanceDanceRevolution® X: En sıcak devrimin ve en çok satan dans video oyununun 10.
Dance Dance Revolution SuperNOVA2, en iyi DDR deneyimini sunmak için tasarlanmış çeşitli oyun geliştirmelerini bir araya getirerek en çok satan video oyunu serisini yeni zirvelere taşıyor.
Yorumlar
Yorum ekle