Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dance Dance Revolution ULTRAMIX 4 Türkçe yama

07.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Dance Dance Revolution ULTRAMIX 4. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir HELLFiRE.

Oyun için türkçe yama metni Dance Dance Revolution ULTRAMIX 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, Dance Dance Revolution ULTRAMIX4 ile Xboxta şimdiye kadarki en iyi dans performansını sunuyor.

İndirme sayısı:
8747
Yayın yılı:
2006





Dance Dance Revolution ULTRAMIX 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dance Dance Revolution ULTRAMIX 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dance Dance Revolution ULTRAMIX 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dance Dance Revolution ULTRAMIX 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dance Dance Revolution ULTRAMIX 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dance Dance Revolution ULTRAMIX 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, arcade köklerine ve şimdi Dance Dance Revolution SuperNOVA ile PlayStation®2ye geri dönüyor.
DanceDanceRevolution® X: En sıcak devrimin ve en çok satan dans video oyununun 10.
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, yeni nesil için tamamen yeni bir oyunla uzun süredir devam eden yenilik ve yaratıcılık geleneğini sürdürüyor!
Dance Dance Revolution SuperNOVA2, en iyi DDR deneyimini sunmak için tasarlanmış çeşitli oyun geliştirmelerini bir araya getirerek en çok satan video oyunu serisini yeni zirvelere taşıyor.
DanceDanceRevolution II, herkes için eğlence, zindelik, rekabet, dans ve müziği birleştiren kusursuz Müzik ve Hareket oyunudur!
Yorumlar
Yorum ekle