Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dance Dance Revolution Universe 3 Türkçe yama

01.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Dance Dance Revolution Universe 3. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dance Dance Revolution Universe 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: XOR37H
Oyun açıklaması:
DanceDanceRevolution® Universe 3: DanceDanceRevolution® 10. yıl dönümünü kutluyor! DanceDanceRevolution® UNIVERSE 3, yepyeni, şık ve geliştirilmiş bir arayüz, tüm beceri seviyelerindeki oyuncular için eğlenceli yeni modlar ve ayarlar, harika hit şarkılar, güçlü çevrimiçi ve çevrimdışı destek ve heyecan verici yeni ayrıcalıklarla size göre dans ediyor!

İndirme sayısı:
10515
Yayın yılı:
2008





Dance Dance Revolution Universe 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dance Dance Revolution Universe 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dance Dance Revolution Universe 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dance Dance Revolution Universe 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dance Dance Revolution Universe 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dance Dance Revolution Universe 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Uzun süredir devam eden seriye en son eklenen DanceDanceRevolution en sıcak parti 4, kullanıcıya yüksek puanlar elde etmek için tüm vücut hareketlerini eşleştirme şansı sunuyor.
DanceDanceRevolution® X: En sıcak devrimin ve en çok satan dans video oyununun 10.
Disneyin büyülü dünyası, PlayStation®2 bilgisayar eğlence sisteminde tamamen yeni bir DanceDanceRevolution oyunuyla dans pistine çıkıyor.
Dans pisti DDRMAX2 Dance Dance Revolution ile hız kazanıyor. Çok başarılı lisanslı müzik, yepyeni şarkılar, ABD için özel şarkılar ve harika oyun modları ile dolu olan bu oyunda, herkes titreyen
DanceDanceRevolution II, herkes için eğlence, zindelik, rekabet, dans ve müziği birleştiren kusursuz Müzik ve Hareket oyunudur!
Yorumlar
Yorum ekle